top of page

''BLUE ALYANS'' 2020'DE 1000 YENİ MODEL ÇIKARMAYI HEDEFLİYOR


Üretim parkuruyla, kullanılan teknolojisiyle diğer takı gruplarından net çizgilerle ayrılan alyans, günümüzde ayrı bir tasarım bakış açısı ve uzmanlığı istiyor. Ülkemizin genç ve dinamik markalarından biri olan ve demo alyans alanında uzmanlaşan Blue Alyans; sadece müşterilerinin getirdiği modellerin demosunu yapmıyor aynı zamanda sıfırdan yepyeni alyans tasarımları yaparak, müşterilerinin iş hayatına kolaylıklar katıyor…

Yeni model beklentisinin en üst seviyelere çıkma çılgınlığı ve büyük emeklerle harcanan tasarımların vitrin ömrünün gittikçe kısalması, ciddi bir model kirliliğini de sektörümüzde gündeme getiriyor. Yeni model beklentisi en çok alyans takı grubunda görülüyor. Özellikle döküm tekniği ile yapılan ve ağırlıkla makineden çıkan alyanslarda en uçuk kaçık modeller tüketiciyle buluşuyor fakat bu fantastik modellerin ömrü çok kısa oluyor. Blue Alyans firma sahibi Ömer Demirkıran; geçtiğimiz yıl yaklaşık 800 yeni alyans modeli müşterilerine sunduklarını, bu yıl bu rakamı 1000’in üstüne çıkarmayı hedeflediklerini ve ilk kez bir demo alyans üreticisinin İstanbul Jewelery Show’a katılım yapacağını söyledi.

Yüksek altın fiyatlarıyla birlikte alyans ürün grubunda demoyu tercih edenlerin %90 seviyesine ulaştığını vurgulayan Ömer Demirkıran; “Biz klasik olarak sadece yüksek kaliteli demo ürün yapmakla yetinmiyoruz. Aynı zamanda gün yüzü görmemiş pekçok yeni tasarımı müşterilerimize sunuyoruz. İJS’de 500 yeni alyans modelimizi sergileyeceğiz. Demo üretimi için harcadığımız mesai kadar yeni tasarımlar içinde ciddi bir zaman ve emek harcıyoruz” diye konuştu.

Demo Alyans Tercih Eden Kuyumcular Üreticiye Çok Daha Hızlı Ödeme Yapıyor..

Demirkıran; günümüz kuyumcularının çok büyük bir bölümünde demo alyans bulunduğunu, kişiye göre hızla tekleme denilen siparişi vererek çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek ; “kişinin parmak ölçüsüne göre özel yapılan alyanslar için kuyumcuların yüzlerce farklı ebatlardaki modeli altın olarak kasasında tutması çok ciddi stok maliyetleri oluşturuyor. Bu maliyetlerle boğuşmayan kuyumcunun, üreticiye çok daha hızlı ödeme yaptığını gözlemliyoruz. Kısacası demo alyans; üreticinin hemen emeğinin karşılığını almasına da vesile oluyor” şeklinde açıklamasını noktaladı.

Ömer Demirkıran / Blue Alyans Firma Sahibi

Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page