top of page

2023 Cannes Film Festivali: Göz Kamaştıran Mücevherler

Birbirinden iddialı filmlerin yarıştığı Cannes Film Festivali, 16 - 27 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirildi. Tüm türdeki filmlerin galasına ev sahipliği yapan Cannes Film Festivali, kırmızı halıda dünyanın dört bir yanında gelen yıldızları ağırladı.

Salma Hayek - Boucheron

Göz kamaştıran mücevherler ve çarpıcı görünümlerin yanında 76. Cannes Film Festivali güzellik portreleriyle ön plana çıkıyor. Festivalin dikkat çeken kırmızı halı görünümlerini, mücevher kategorisinde derledik.

Gigi Hadid, kırmızı halıda ilk kez Messika’ya ait yüksek bir mücevher koleksiyonu ile yürüdü. Paris es tune F ete koleksiyonunda yer alan Roaring Diamonds kolye ve bileziği, Gloria çift yüzük; pembe ve sarı elmas ile tasarlanmış Toi&Moi kalp şeklindeki yüzük ile eşleştiren Hadid, tüm dikkatleri üzerine topladı.

Rus model İrina Shayk, görkemli yüksek mücevher koleksiyonunda yer alan Akh-Ba-Ka kolyesiyle kırmızı halıda göz kamaştırdı. Bugüne kadar Messika’nın en ikonik parçası olan kolye, 2022 yılına ait yüksek mücevher koleksiyonunun merkez parçasını aydınlatan 33 karatlık elmas ile tarihe yeni bir bölüm yazmıştı.

Başarılı oyuncu Esra Bilgic, Messika'nın yüksek mücevher koleksiyonunda yer alan parçalar ile ışıldadı.

Messika’nın erkek elçisi Alton Mason, ‘’Beyond The Light’’ yüksek mücevher koleksiyonunda yer alan Akh-Ba-Ka yüzüklerini, 11,81 karatlık parlak kesim Beloved Feather earcuff ve Illusionnistes mono klip küpesi ile eşleştirdi.

Başarılı İspanyol aktris Ester Exposito, Messika’nın yüksek mücevher koleksiyonlarından olan Born to Be Wild ile kırmızı halıda boy gösterdi.

İspanyol aktris Nicole Wallace, zamansız ama modern bir görünüm yakalayabilmek adına, ikonik Move koleksiyonuna ait parçalar ile süslendi.

Ünlü yıldızlar, Pomellato'nun ikonik mücevherleriyle parladı.

Pembenin tonları ile sade bir duruş sergileyen Kristal Jung, Pomellato Orecchini Nudo küpeleri ile lüks bir görünüm yakaladı.

Ünlü oyuncu Hande Erçel, Pomellato’ya ait parçalarla AmFAR etkinliğinde boy gösterdi. Catene küpelerini Sabbia yüzük ve Lconica yüzükler ile eşleştiren Erçel, pırlanta detayları ile şıklığı yakaladı.

Sara Sampaio, Pomellato Iconica elmas küpe tercihiyle kırmızı halıda çarpıcı bir görünüm yakaladı.

Alessandra Ambrosio, Temmuz ayında tanıtımı yapılacak Pomellato yüksek mücevher koleksiyonuna ait kolye ile kırmızı halıda boy gösterdi. 128 spinel ve 330 elmas ile tasarlanan kolye, Skyline koleksiyonunun büyüleyici bir tanıtımına imza attı.

Lüks mücevher evi Bulgari, Cannes Film Festivali'nde işçiliğini gözler önüne serdi.

Oyuncu Raline Shah, Bulgari’nin yüksek mücevher koleksiyonlarında yer alan kolye ve yüzük ile ışıldadı. Tasarımında birçok renk barından kolye, Bulgari’nin uzmanlığını tüm ihtişamıyla gözler önüne seriyor.

Helen Mirren, şık görünümünü dengelemek adına renksiz Bulgari elmaslarını tercih etti.

Mücevher tercihleriyle dikkatleri üzerine çeken Amerikalı oyuncu Elle Fanning, son zamanlarda yakın temas içinde olduğu ünlü mücevher evi Cartier’e ait mücevherler ile ışıldadı.

İspanyol aktör Manu Rios, sıra dışı tarzını Cartier ile birleştirdi; 18 ayar beyaz altın ve pırlantalı Panthère kolye, 18 ayar beyaz altın ve pırlantalı 2015 Maillon Panthère yüzüğü ve Cartier aşk yüzüğü

Chopard, zarif mücevherleriyle New York'taydı.

Naomi Campbell, Cannes Film Festivali'nin açılış töreninde Chopard’a ait pırlanta takı seti ile tamamlanan pullu bir elbiseyle baştan aşağı parladı.

Meryem Uzerli - Chopard

Viola Davis "Monster" filminin gösteriminde Chopard'ın elmas küpeleriyle göz kamaştırdı.

Uma Thurman, Chopard'ın geniş yakut ve elmas gerdanlığı ile 90'ların minimalizmini ve yetişkin cazibesini yansıttı.

Natalie Portman ve Charles Melton gibi yükselen yıldızlar, bu yılki Cannes Film Festivali'nde Chopard mücevherlerini tercih etti.


Boucheron, iddialı tasarımları ile kırmızı halıda gözler önüne serildi.

Malezyalı aktris Michelle Yeoh, Contemplation Yüksek Mücevher serisinde yer alan parçalarla, mücevher tercihini Boucheron’dan yana kullandı.

Alexa Chung, Anja Rubik, Salma Hayek gibi birçok ünlü, mücevher devi Boucheron ile iddialı bir görünüm yakaladı.













Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page