top of page

2023 Grammy Ödülleri: En İyi Pırlanta Görünümleri

65.si düzenlenen Grammy Ödüllerinde yıldızlar, pırlantalar ile parladı.


Müzik dünyasının en prestijli ödüllerinden birisi olan Grammy Ödülleri, Los Angeles'ta Crypto.com Arena'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Dünya yıldızları tercih ettikleri pırlantalı mücevherler ile dikkatleri üzerlerine çekti.


Taylor Swift


Ünlü şarkıcı Taylor Swift, 136 karatlık mor safir, paraiba turmalinleri ve pırlantadan oluşan küpesi ile tüm dikkatleri üzerine çekti.

Brezilya'nın Paraiba eyaletinden neon parlak renge sahip Paraiba turmalinleri, dünyanın en çok aranan mücevherlerinden biridir.





Beyoncé


Grammy tarihinin en çok ödül alan sanatçısı Beyoncé, Lorraine Schwartz ait 70 karat ve 6 beyaz pırlantadan oluşan damla küpeleri eşliğinde 32. ödülünü aldı.








Jennifer Lopez

Jennifer Lopez, Bulgari’nin Serpenti kategorisine ait pırlanta kolyeler ve üst üste dizilmiş safirden ve pırlantadan oluşan yüzükler ile ışıldadı.












Adele


En iyi Pop Solo Performansı ödülüne layık görülen isim Adele, Tiffany & Co. markasına ait elmasları ile parladı.














Cardi B

Amerikalı şarkıcı Cardi B, özel tasarım elbisesi ve Messika’nın elmas takıları ile gecenin en dikkat çeken isimlerinden biri oldu.












Megan Fox

Megan Fox, 6 karat oval pırlanta yüzük, 10 karat zümrüt kesim pırlanta yüzük ve 15 karat armut biçimli yüzüğü ile Lorraine Schwartz’a ait mücevherler ile ışıldadı.













Bad Bunny

En iyi Şehir Müzik Albümü dalında Grammy ödülünü kazanan Bad Bunny, günlük kıyafetlerden oluşturduğu stilini, Marvin Douglas markasına ait pırlanta kolye ile eşleştirdi.













Shania Twain


Country müziğin ikonik ismi Shania Twain, takım elbisesini Messika’ya ait pırlantalar ile eşleştirerek cesur bir görünüm yakaladı.










Anitta

Brezilyalı sanatçı Anitta, siyah askısız elbise tercihi ile dikkatleri mücevherlerinin üzerine çekti. Tiffany & Co.’ya ait pırlanta kolyesinin sadeliğini çarpıcı yüzükler, küpe ve pırlanta bileklikler ile ağırlaştırdı.











Ella Mai

Genç şarkıcı Ella Mai, Tiffany & Co.’ya ait pırlanta gerdanlık ve bilezik ile ışıldadı.










Lil Uzi Vert

Amerikalı rapçi Lil Uzi Vert, Bulgari’nin vazgeçilmez Serpenti koleksiyonunda bulunan elmas kolyesi ile sofistike bir görünüm yarattı.














H.E.R.

Los Angeles’ta el yapımı şekilde üretilen mücevher markası Jacquie Aiche’yi tercih eden Amerikalı şarkıcı H.E.R, kolyeleri ve gösterişli pırlanta yüzükleri ile ışıldadı.





Ekran Resmi 2022-10-23 20.29.04.png

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

KUYUMCULUK SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER E-POSTA ADRESİNİZE GELSİN

ALTIN DUNYASI HAFTALIK MAILING LİSTESİNE KAYIT OLUN

bottom of page